Kommunalt VA i Åkerö

Informationsmöten om entreprenadstarten har hållits i maj och entreprenören Karlssons Schakt & Transport AB håller på att etablera sig i Åkerö

Presentation, mötesanteckningar och frågor/svar

Presentationen som visades vid informationsmötena den 15 och 22 maj, finns nu upplagd under ”Åkerö – bakgrund och information”. Med anledning av att information om VA-ledningars exakta förläggning är av känslig natur, så har kartbilderna uteslutits.

Mötesanteckningar från respektive möte samt en sammanställning av frågor och svar som lyftes vid de båda mötena finns också upplagda här: Åkerö – bakgrund och information

Arbeten och semesteruppehåll

Entreprenören kommer enbart att arbeta med att etablera sig i området under veckorna 25 till och med 27, därefter blir det semesteruppehåll i arbetena under veckorna 28 till och med 31.

Etableringens placering är längs med Åkerövägen, i närheten av korsningen med Norra Åkerövägen (södra infarten). Här ställs kontorsbodar och manskapsbodar upp. Det kommer också under dessa veckor att komma materialleveranser till området.

Det kommer alltid att finnas en ansvarig arbetsledare på plats i området och så långt det är möjligt kommer Karlssons Schakt & Transport att arbeta fyra dagar per vecka (måndag till och med torsdag).

Preliminär tidplan

Arbeten påbörjas efter sommaruppehållet på måndagen i vecka 32, den 5 augusti, på följande platser:

  • Norbergsvägen: Veckorna 32 t o m 37 huvudledning och veckorna 38-39 stickvägar.
  • Nybygårdsvägen: Veckorna 32 t o m 37 huvudledning och veckorna 38 t o m 41 stickvägar.
  • Åkeröstigen: Veckorna 32 t o m 37 huvudledning och vecka 38  stickvägar.

Ytterligare information från den preliminära tidplanen hittar du här: Tidplan för VA-utbyggnaden i Åkerö

Frågor till NVAA

NVAA:s projektorganisation och andra medarbetare svarar gärna på frågor från fastighetsägare. Vid frågor, ta kontakt med Kundservice via mejl till info@nvaa.se eller telefon 0176 – 28 33 00.

Lämna kontaktuppgifter

I formuläret nedan kan berörda fastighetsägare lämna kontaktuppgifter, så att NVAA snabbt kan nå ut med information eller ta kontakt om behov uppstår.

 

Anmäl intresse för information om VA-utbyggnad i Åkerö

När du skickar in en intresseanmälan innebär det att vi behandlar dina personuppgifter. I samband med varje utskick kan du välja att avregistrera dig med svarande mejl. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på www.nvaa.se/personuppgifter.






    Senast ändrad: 20 juni 2024